Google adwords vaučer

Google adwords vaučer

Google Adwords promocija

Potrošite 10€, dobijate dodatnih 40€ za oglašavanje preko Google adwords platforme!

Usled dugogodišnjeg napredovanja naše agencije i u saradnji sa administracijom Google Adwords platforme naša agencija je u mogućnosti da svim našim klijentima dodeli vaučer od 40€ za oglašavanje na adwords platformi. Nakon aktivacije novog Adwords naloga treba uneti i aktivirati dobijeni promo kod, a nakon uplaćenih i potrošenih 10€ na poklon dobijate još 40€.

Sugerišemo svim klijentima da uplate minimum 11€ ili 12€, kako bi imali sigurnu potrošnju od 10€ i kako bi uspešno aktivirali poklon kredit.

 

Kako možete da ostvarite AdWords promotivni kod?

  • potrebno je da ste klijent ContraTeam firme ili Branding member of IP Technology
  • da vam je nov Adwords nalog tj. da nije stariji od 14.dana
  • da vam je adresa naplate u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni, Mađarskoj, Makodiniji ili Bugarskoj

Uslovi Google AdWords promotivne ponude

  • Da biste iskoristili ovu ponudu, potrebno je da nakon aktivacije AdWords naloga unesete promotivni kod na strani “Obračun” u svom nalogu. Sam promotivni kod nema vrednost i unošenje promotivnog koda služi samo da započnete kvalifikaciju koja je vezana za promotivni kredit.
  • Promotivni kredit će biti primenjen za oko 24sata a najkasnije u roku 5 radnih dana od trenutka kada vaš nalog dostigne navedene minimalne troškove oglašavanja za kvalifikaciju, pod uslovom da ste prethodno aktivirali promotivni kod u svom AdWords nalogu i ispunili sve zahteve naznačene u ovoj ponudi. Promotivni kredit će se pojaviti na stranici Rezime obračuna u vašem nalogu.
  • Za kompletne uslove i odredbe, posetite: http://www.google.rs/intl/rs/adwords/coupons/terms.html

Zahtev za AdWords promotivni kod

 


Ostavite odgovor