Izrada internet prodavnice
Internet prodavnice


 Izrada internet prodavnice na prvu pomisao predstavlja veliki posao, ali uz adekvatnu organizaciju i pripremu internet prodavnica može da vam doprinese unapređenju poslovanja i većem prihodu finansijskih sredstava. Naše internet prodavnice uz jedinstven dizajn ostvaruju i ROI ( Eng. return of investment tj. povrat investicije ) koji je najbitnija stavka pri samom otvaranju web shop-a.Osnovne karakteristike


Responsive dizajn

Izradu internet prodavnice vršimo tako da su one prilagođene svim uređajima sa kojih se pristupa i na taj način će sajt biti dostupan na svim uređajima.

Neograničeo kategorija i podkategorija

Kako bi vaš kupac što lakše našao proizvod koji mu je potreban, imate neograničen broj kategorija i pod kategorija kako bi što lakše sortirali vaše artikle.

Neograničeno proizvoda

Naša agencija vas ne uslovljava na broj artikala, niti po tome kreiramo cenu! Ukoliko vi samostalno unosite artikle možete uneti jedan ili hiljadu artikala, niste ograničeni

SEO friendly

Bilo da se radi o kupljenom šablonu ili da ga mi kreiramo temu, tema je u potpunosti spremna za proces SEO optimizacije koji možete da radite nakon puštanja u rad.

Samostalno ažuriranje

Izradu internet prodavnice radimo na WordPress platformi ili Magento platformi koje su prilagođene korisnicima koji mogu samostalno i na jednostavan našin da vode shop.

Bezbednost podataka

Po završetku projekta proveravamo bezbednost podataka i sam kod sajta kako bi bili sigurni da vaš web shop ne može da se hakuje, tj. da ne postoji opcija neovlašćenog upada.


Funkcije internet prodavnice

Ovo su neke od standardnih opcija koje možemo da implementiramo u vašu internet prodavnicu, ako imate neku opciju koju bi ste dodali na internet prodavnicu možemo je napraviti i implementirati.Dodavanje opisa kategorija, podkategorija i proizvoda

Brza i jednsotavna pretraga proizvoda

Mogućnost povezivanja sa programom za knjigovodstvo

Promo kod za sprovođenje akcija

Izdvajanje proizvoda na akciji i dodavanje akcijskih cena

Povezivanje sa kurirskih službama

mogućnost dodele rabata

Modul veleprodaje

Sistemi plaćanja ( Karticom, uplatnicom, pouzećem, paypal i sl. )

Višejezičnost

Povezivanje sa SMS servisom za obaveštavanje

SSL enkripcija


Cena internet prodavnice

već od 300eura
Potreban vam je shop ?
kontaktirajte nas


Kontakt stranaBesplatna procena projekta