Izrada mobilnih aplikacija
Zašto su Android i iOS aplikacije bitne ?


Broj korisnika pametnih uređaja je u konstantnom porastu. Kvalitetno izrađene Android i IOS aplikacije omogućuju da plasirate vašu ideju milionima korisnika i tim potezom da pridobijete još novih korisnika te aplikacije.

Mobilne aplikacije pružaju različite mogućnosti, one mogu pokazivati informacije o vašoj firmi, cene proizvoda, vesti, opcije za pretragu, obaveštenja ali i mogu se povezati sa vašim web sajtom i pri ažuriranju web sajta da odmah bude sve vidljivo na aplikaciji.

Prednost obaveštenja na mobilnim aplikacijama može na jednostavan način da krajnjeg korisnika informiše o novostima, novim proizvodima, popustima i sl.


Proces izrade mobilne aplikacijePlaniranje

Analiza funkcionalnosti i vaših ideja, definisanje krajnjih ciljevaDizajn aplikacije

Izrada dizajna aplikacije koji obuhvata preliminarni izgled svakog ekranaKODIRANJE aplikacije

Sprovođenje svega do sada kreiranog u delo a odnosi se na mobilni razvoj

FAZA debagovanja

Detektuju se i otklanjaju nedostaci koji sprečavaju stabilno funkcionisanje aplikacijeOBJAVLJIVANJE aplikacije

Postavljanje vaše aplikacije na Google Play i Apple store kako bi korisnici mogli da je preuzmuREKLAMIRANJE aplikacije

Kreiranje marketing kampanje, kako bi što više korisnika saznalo i instaliralo vašu aplikaciju
Izrada android aplikacija

Tržište pametnih telefona se proširilo od malog i ograničenog do velikog i robusnog tržišta koji obuhvata celu planetu. Android je postala platforma koja pokreće najveći broj pametnih telefona i obuhvata oko 2,1 milijarde aktivnih korisnika pametnih uređaja. Ovakvo tržište i poveći broj korisnika predstavlja najisplativiji kanal za prezentovanje proizvoda i usluga. Naš tim inženjera vam može ponuditi razvoj mobilnih aplikacija za Android telefone.


Izrada iPhone aplikacija

Do danas Apple je prodao više od 700 miliona pametnih telefona. Ovaj popularni pametni telefon je nametnuo visoke standarde. Korisnici širom sveta su zavoleli njegov jednostavan interfejs, jedinstveni dizajn i stabilnost samog sistema. Pa je i samim tim izrada aplikacije za iPhone pametne uređaje postala standard za firme koje žele da se na relevantan način povežu sa svojim korisnicima. Izrada iOS aplikacije će vam pomoći u povećanju svesti o vašem brendu kao i pružanju kvalitetnog korisničkog servisa stvarajući veću prodaju, a samim tim i prihode vaše kompanije. Naš tim IOS programera se od prvog dana vodi time da svaka IOS aplikacija bude kvalitetna, efikasna a što je najbitnije stabilna. Zato kroz razvoj pažljivo projektujemo i testiramo svaki segment aplikacije kako bi krajnji korisnik dobio potpun doživljaj pri korišćenju.Potreban vam je mobilna aplikacija ?
Kontaktirajte nas!